Book et spændende og anderledes foredrag/infomøde "den glemte viden om kroppen"

Der vil være en gennemgang af teorien bag behandlingsformen, en demonstration og gennemgang af simple bevægelsesøvelser.

Anbefaling:

Som pædagogisk leder i en daginstitution med 25 ansatte - og som led i at fastholde og højne trivslen, havde jeg inviteret Kenneth til et personalemøde.

Kenneth introducerede blandt andet til øvelser som medarbejderne selv kunne lave, for at forbedre fysisk og kropslig trivsel. Undervejs demonstrede Kenneth øvelserne ved, at medarbejderne personligt mærkede effekten på "egen krop". Til slut udførte vi i fællesskab øvelserne med kyndig hjælp. Den samlede personalegruppe var meget begejstrede for oplægget, og flere sagde at lige præcis den vinkel som Kenneths oplæg havde, var super relevant og brugbart. Dels fordi øvelserne er forholdsvis simple og hurtige at udføre. Efterfølgende er der fuld gang i brug af øvelserne både privat, men også på arbejdspladsen. Et ekstra plus har været at Kenneth har sendt os øvelserne på video. Generelt et suverænt oplæg som vil blive husket!

Jeg kan kun opfordre til at invitere Kenneth ind på arbejdspladserne - en kærkommen gave til den enkelte medarbejder og trivslen generelt!

Marianne Brøndum Svenningsen, pædagogisk leder Børnehuset Søhøjen.